Bezoek Simple Machines! Bezoek Simple Machines!

SMF Handleiding: RegistrerenIntroductieRegistrerenInloggenProfielPostenPersoonlijke berichtenZoeken


Wanneer je je SMF forum hebt opgezet, of je wilt je aanmelden bij een ander SMF forum, moet je een gebruikersnaam registreren. Deze gebruikersnaam houdt voor je bij wat je al hebt gelezen en zorgt ervoor dat je een consistente identiteit behoudt bij al je posts. Het maakt niet uit achter welke computer je zit, nadat je je hebt ingelogd is alles op elke computer hetzelfde. Je kan ook een persoonlijk profiel invullen en je kunt het ingebouwde persoonlijke berichten systeem gebruiken. Door je te registreren krijg je de mogelijkheid om je forum activiteit te bekijken, je te abonneren op e-mail notificaties en nog veel meer.

  1. Hoe registreer ik me?
  2. Het Registratiescherm

Hoe registreer ik me?

Er van uit gaande dat je als gast op dit forum terecht bent gekomen en je jezelf wilt registreren, moet je naar de volgende twee dingen kijken:

Waarschuwing!
Alleen geregistreerde leden mogen in dit gedeelte komen.
Log in beneden of klik -Hier- om jezelf vrijblijvend te registreren als lid op dit forum.

Het Registratiescherm

Registreren - Verplichte velden
Kies gebruikersnaam:
Wordt alleen gebruikt voor identificatie door SMF. Je kunt speciale karakters gebruiken nadat je bent ingelogd, door je naam aan te passen in je profiel.
E-mail:
Dit moet een geldig e-mail adres zijn.
Kies wachtwoord:
Wachtwoord nog een keer:
Hier moet de registratie overeenkomst zijn als er een is!


Wanneer je bij het registratie scherm aankomt, zul je een gebruikersnaam, een e-mail adres en een wachtwoord moeten invullen. Je krijgt hierbij mogelijk de optie om je e-mail adres niet te tonen aan andere gebruikers. Aangezien de meeste forums ook eisen dat je akkoord gaat met hun voorwaarde, zul je deze door moeten lezen en Ik ga akkoord moeten aanvinken en op Registreren moeten drukken. Wat er vervolgens gebeurt hangt af van de instellingen van het forum. Als het eerstvolgende scherm het inlog scherm is, met het bericht erin om door te gaan, dan ben je al klaar. Als dit er niet is, zijn er twee andere mogelijkheden: