Visit Simple Machines! Visit Simple Machines!

SMF ohjeet: Rekisteröityminen


Kun olet pystyttänyt oman SMF foorumisi tai seuraat aktiivisesti jotain muuta foorumia, sinun kannattaa rekisteröidä itsellesi tunnus. Tunnuksen avulla voit kirjoittaa aina saman nimimerkin alla, sekä pitää kirjaa mitä viestejä olet jo lukenut. Voit myös täyttää oman profiilisi ja käyttää foorumin yksityisviestijärjestelmää. Voit tilata tiedotteita sähköpostiisi, seurata omaa käyttäytymistäsi foorumilla ja paljon muuta.

  1. Kuinka rekisteröityä
  2. Rekisteröitymislomake

Kuinka rekisteröityä

Jos haluat rekisteröityä, se onnistuu ainakin kahdella tavalla:

Huom!
Vain rekisteröityneet jäsenet pääsevät tälle alueelle.
Ole hyvä ja kirjaudu alla tai klikkaa -tästä- rekisteröityäksesi.

Rekisteröitymislomake

Rekisteröidy - - tarvittavat tiedot
Valitse käyttäjätunnus:
Foorumi käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi. Erikoismerkkejä voit käyttää nimimerkissäsi rekisteröitymisen jälkeen, nämä muutokset tehdään käyttäjäprofiilissa.
Sähköposti:
Tämän on oltava toimiva osoite.
Valitse salasana:
Vahvista salasana:
Tässä näytetään yleensä rekisteröitymisehdot.


Rekisteröitymislomakkeeseen on syötettävä tunnus, toimiva sähköpostiosoite sekä salasana. Tässä kohtaa sinulla on myös mahdollisuus piilottaa sähköpostiosoitteesi muilta jäseniltä ja vierailta. Useimmat foorumit edellyttävät myös rekisteröitymisehtojen hyväksymistä, sinun on luettava sekä hyväksyttävä ne ennen kuin pääset jatkamaan eteenpäin. Mitä tämän jälkeen tapahtuu, riippuu siitä miten foorumin asetukset on. Jos seuraavaksi näkyy kirjautumisikkuna kehoittaen sinua jatkamaan, rekisteröityminen on valmis ja voit kirjautua sisään! Jos näin ei tapahdu, on vielä muita mahdollisuuksia: